Muray Assts - disseny de producte
 

LES COSTES

630
Tipus :
Client : VEÁ S.A
Data : Març 2001

Les Costes és un nou concepte d'oli, el primer procedent d'una sola finca, un oli excepcional. Disseny i producte s'ajunten per formar un tot. Varem voler fer una cosa realment molt ben feta, per això ens varem cuidar de que tots els detalls del "Packaging" reflectissin l'artesania, la qualitat i la singularitat d'un producte nascut d'un indret amb unes condicions úniques.

 




Un clos Únic produeix un oli singular, Les Costes

Nascut de l'experiència que ens aporta elaborar sol el millor oli d'oliva. Els Costes representa la màxima expressió d'un oli d'oliva.
Els Costes neix de la "nostàlgia" de crear un oli com cap dels nostres avantpassats no ho havia aconseguit fer. Per a això vam escollir una de les millors finques d'oliveres amb una mitjana d'edat de més de 200 anys. És potser una de les finques que millor expressa les peculiaritats d'aquesta zona. Es presenta íntegre, sense filtrar, amb extracció per mètode sinolea gota a gota.
És impossible produir una quantitat elevada d'una qualitat tan alta. El 2003 ha estat una bona collita dins d'un mal any i s'espera obtenir entre 1300 i 1500 ampolles.

 



ZONA CLIENTS
Etiquetes adeshives
Per a vins, olis, espirituosos
o aplicacions industrials
Disseny gràfic
Catàlegs, logotips, marques
banderoles, estands
Caixes folrades
Embalatges especials

Muray Associats S.L.
Estudi de disseny de producte, industrial, il·lustració, web i fotografia
C/ Nou 15 3r 2a
08700 | Igualada | Barcelona | Catalunya
Tel +34 93 804 92 79 - +34 630 92 52 93 | correu-e info@muray-assts.com
Tots els drets reservats © 1995-2024

instagram muray associats


3274

PROJECTES